Ga naar de inhoud

Recepten & Snijtechnieken

Recepten

Heb je de lessen op het Smaakcentrum gevolgd en wil je het thuis nog eens overdoen?
Download hier dan de PDF’s met de recepten:

Arabisch
Paprikasoep / Couscous / Gebakken bloemkool / Hummus / Fruitprikkers

Aziatisch
Chinese Tomatensoep / Mihoen / Aziatische Koolsalade / Broodpudding

Indiaas
Bloemkoolcurry / Tortilla Tandoorikip / Groente Tray Bake / Fruitpannenkoek

Indonesisch
Nasi Goreng / Sajoerboontjes / Omeletten / Coupe Indonesië

Mediterraan
Spaghetti / Fritters / Waldorfsalade / Fruitpizza

Minestronesoep / Pizza / Koolsalade / Tzatziki / Flapjacks

Mexicaans
Chili sin carne / Tomatensalsa / Guacamole / Regenboogsalade / Fruitsmoothie

Thuiskeuken
Courgettesoep / Ratatouille / Hartige taartjes / Flaugnarde

Vegaballetjes / Stamppot / Appelcompote / Appel & peertaartje


Snijtechnieken
Snijtechnieken zijn een belangrijk onderdeel van de kooklessen.
Martien laat in deze drie filmpjes zien hoe je goed kan snijden:

Wat ook leuk is om te doen is de supermarkt game!
Zo ontdek je wat gezonde voeding is.