Ga naar de inhoud

Partners

Vrijwilligers & partners

Het Smaakcentrum heeft geen winstoogmerk en is gebaseerd op sociale draagkracht. Talloze vrijwilligers vormen samen het Smaakcentrum. Zij assisteren de leerlingen in de keuken, verzorgen de theorielessen, maken de planning, doen de boodschappen en onderhouden de moestuin. Zonder hen bestond het Smaakcentrum niet.

Daarnaast wordt het Smaakcentrum ondersteund door verschillende partijen die een bijdrage leveren in de vorm van financiën en/of menskracht. Naast deze partijen die hiernaast genoemd zijn, danken wij de partijen die in de opstartfase een bijdrage geleverd hebben: zorgverzekeraar CZ, zorggroep Syntein, VastGrafisch en Lake Invest. Dankzij hen was een vliegende start mogelijk.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen verdient in deze een bijzondere vermelding. Zij ondersteunt het Smaakcentrum vanaf de start en maakt het anno nu mogelijk om op een professionele manier ons concept verder te ontwikkelen en vorm te geven aan onze groeiambities. Hiervoor zet de coöperatieve bank naast financiële middelen ook kennis en ambassadeurs in. Rabobank ondersteunt dit ‘gezonde’ initiatief omdat ze graag een steentje bijdraagt aan maatschappelijke initiatieven met impact. Smaakcentrum is zo’n maatschappelijk initiatief waarbij educatie op het gebied van gezonde voeding centraal staat. Dit partnership maakt het mede mogelijk nog meer kinderen te bereiken en te werken aan nieuwe locaties voor het Smaakcentrum.