Ga naar de inhoud

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Stichting Smaakcentrum bestaat uit de volgende personen:

Marco van Andel, voorzitter
Bas Wolf, penningmeester
José Heijnen, bestuurslid
Martien Bos
Monique Nelson

De dagelijkse leiding van Stichting Smaakcentrum is in handen van Martien Bos (operationeel manager) en Monique Nelson (zakelijk manager).

Lees hier meer over het bestuur en hun motivatie:

Marco van Andel, voorzitter
Ik ben Marco van Andel en het is een eer om me voor te stellen als de nieuwe voorzitter van het Smaakcentrum. Als inwoner van Boxmeer ben ik verrast door het enorme aantal vrijwilligers en kinderen die ons bezoeken in de Smaakcentra. Het is fantastisch om te zien welke impact het Smaakcentrum heeft in het Land van Cuijk en Maasduinen. Ik sta open voor jullie ideeën en feedback en kijk uit naar nieuwe initiatieven en projecten die we samen kunnen realiseren. Laten we samen de smaken van onze prachtige regio vieren en versterken!

Bas Wolf, penningmeester
Na 10 jaar fysiotherapie en 30 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt te hebben, heb ik 5 jaar geleden mijn bedrijf verkocht.  Nu geniet ik van het verbouwen van ons huis, vakanties met onze camper en van onze kinderen en kleinkinderen. Juist voor deze twee generaties vind ik het belangrijk dat ze voldoende bewegen, gezond te blijven en overgewicht tegengaan. Naast bewegen is een gezonde voeding ook belangrijk en daarom vind ik het een uitdaging om nu in het bestuur van het Smaakcentrum plaats te nemen.  Samen met de andere bestuursleden hoop ik dat we het Smaakcentrum in de aankomende jaren verder op de kaart kunnen zetten.

José Heijnen, bestuurslid
Ik ben Jose Heijnen en als voormalig gezondheidsbevorderaar bij de GGD Hart voor Brabant nauw betrokken bij de oprichting en uitrol van het Smaakcentrum. In juni 2022 ben ik gestopt met werken en omdat het smaakcentrum mij heel nauw aan het hart gaat ben ik toegetreden tot het bestuur van het Smaakcentrum. Op deze manier kan ik nog steeds een steentje bijdragen aan de activiteiten die het smaakcentrum uitvoert.

Martien Bos, Operationeel Manager
Mijn hele leven ben ik bezig in de wereld van voeding, bereiding, innovatie, warenkennis, groei en bloei, duurzaamheid en verspilling. 10 jaar geleden verbaasde het mij dat er op het gebied van voedingseducatie voor kinderen nagenoeg geen aandacht is. Het Smaakcentrum is daarom opgericht en samen met fantastische mensen uit onze regio zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand concept op het gebied van voedingseducatie met een doorlopende leerlijn.

Monique Nelson, Zakelijk Manager
Als jonge tiener was ik al bezig met koken en alles wat daarbij komt kijken. Mijn passie en kennis van voeding, aangevuld met mijn humor gebruik ik sinds medio 2013 jaar in mijn kookstudio. Daar laat ik gasten genieten van het moment door samen gerechten te bereiden die lekker, gezond en eenvoudig worden gemaakt. Gedurende het schooljaar komen elke dinsdag en woensdag kinderen uit de omgeving hier op het Smaakcentrum koken en leren over gezonde en duurzame keuzes maken. Mijn motivatie om mij in te zetten voor het Smaakcentrum als Zakelijk Manager en Locatie Manager zijn die enthousiaste kinderen die met een grote lach hier aan de slag gaan en zo – soms onbewust – gezonder gaan leven. 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met het Smaakcentrum.