Ga naar de inhoud

Locaties

Het Smaakcentrum telt op dit moment vier locaties:

Smaakcentrum - Locatie LindenSmaakcentrum Cuijk is gevestigd in Dorphuis De Burcht in Linden (Kerkstraat 44) en is bedoeld voor alle scholen in de gemeente Cuijk.  Hier liggen ook de roots van het Smaakcentrum. Immers: Smaakcentrum Cuijk was de eerste locatie en staat nog steeds te boek als proeftuin en ‘moeder’ van alle Smaakcentra. Rob Rijke is het aanspreekpunt van deze locatie.

Smaakcentrum Boxmeer heeft haar keuken in De Weijer, in het centrum van Boxmeer. Op deze locatie ontvangen we leerlingen uit de gemeente Boxmeer.

In het najaar van 2018 opende Smaakcentrum Mill-Grave haar deuren. Dit Smaakcentrum is gevestigd in de kookstudio van het Mo’Ment, aan de Zuid Carolinaweg in Langenboom. Monique Nelson, kookfanaat en eigenaresse van het Mo’Ment, is hier het aanspreekpunt. Zij ontvangen leerlingen uit de oud-gemeenten Mill & Sint Hubert en Grave.

Smaakcentrum Gennep opende in het najaar van 2021 haar deuren. Locatie is zorgcentrum Pantein Norbertushof. Het contact met ouderen zorgt voor extra meerwaarde voor alle betrokkenen.

Het Smaakcentrum wil zo veel mogelijk kinderen bereiken en voedingseducatie geven. Daarom timmeren we aan de weg om meerdere locaties te realiseren. Onze focus ligt hierbij op het gebied Noord-Oost Brabant en de Maasduinen.